SONRADAN ORTAYA ÇIKTI


Rusya'da yaşayan sosyal medya fenomeni Marina Balmasheva daha önce canlı yayın yaparak ü-vey oğ-luyla il-işk-i yaşadığını itiraf etmişti


 
Rusya'da yaşayan sosyal medya fenomeni Marina Balmasheva daha önce canlı yayın yaparak ü-vey oğ-luyla il-işk-i yaşadığını itiraf etmişti. Rus fenomen babasından boşanıp kendisinden 15 yaş küçük olan üvey oğ-uyla e-v-lendi.
Rusya'nın Krasnodar kentinde yaşayan 35 yaşındaki Marina Balmasheva 45 yaşındaki Alexey ile 10 yıldır evliliklerini sürdürüyordu. Fakat Rus fenomen bir gün canlı yayında yaptığı açıklamalarla herkesi adeta ş-oka uğratmıştı. Üvey oğluyla c-i-nsel i-l-iş-ki yaşadığını itiraf eden fenomen isim daha sonra kendisinden 15 yaş küçük olan üvey o-ğluyla ev-len-me kararı aldı.
Düğün fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Marina’nın eski eşi bu sıradışı evlilikten hiç de memnun değil.


Rusya'da yaşayan sosyal medya fenomeni Marina Balmasheva daha önce canlı yayın yaparak ü-vey oğ-luyla il-işk-i yaşadığını itiraf etmişti. Rus fenomen babasından boşanıp kendisinden 15 yaş küçük olan üvey oğ-uyla e-v-lendi. Rusya'nın Krasnodar kentinde yaşayan 35 yaşındaki Marina Balmasheva 45 yaşındaki Alexey ile 10 yıldır evliliklerini sürdürüyordu. Fakat Rus fenomen bir gün canlı yayında yaptığı açıklamalarla herkesi adeta ş-oka uğratmıştı. Üvey oğluyla c-i-nsel i-l-iş-ki yaşadığını itiraf eden fenomen isim daha sonra kendisinden 15 yaş küçük olan üvey o-ğluyla ev-len-me kararı aldı. Düğün fotoğraflarını Instagram’da paylaşan Marina’nın eski eşi bu sıradışı evlilikten hiç de memnun değil.




Previous
Next Post »
Thanks for your comment