Baş Tacım 136.Bölüm

Baş Tacım Dizisi Konusu Yanlış anlaşılmalarla başlayan, ardından büyük bir aşkın doğmasıyla neticelenen Baş Tacım dizisi Archana ve Manav’ın büyüleyici aşk hikayesini anlatıyor. Archana’nın yengesi Manav’ın makine mühendisi olduğunu söyler ve ikilinin evlenmesini sağlar. Ancak Manav sadece araba tamircisidir. Arçana bu gerçeği öğrenmesine rağmen evliliğini sürdürür. Öte yandan Manav’ın kardeşi Saşin bir trafik kazasında ölür. Saşin’in karısı hamile haliyle bir başına kalınca Manav ailesinin baskısı ile Arçana’dan boşanır. Arçana şehri terk eder. Uzun bir süre sonra geri döner.
Manjusha, Manav’ın bir garajı olan bir makine mühendisi olduğu konusunda bir yanlış anlama yaratırken, Archana’nın annesi Sulochana, Manav Deshmukh ile olan evliliğini düzeltir. Sonunda, Archana ve Manav evlenir ve ailesi, Manav’ın sadece bir tamirci olduğunu öğrenir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Archana’nın yengesi Manjusha, Manav’ın iyi bir makine mühendisi olduğunu söyleyerek onların evlenmelerini sağlar. Fakat Archana evlendikten sonra Manav’ın aslında bir tamirci olduğunu öğrenir. Bu gerçek Archana’nın yüzüne tokat gibi çarpar. Kendisine yalan söylendiğini düşünen Archana evliliğinden yine de vazgeçmez. Öte yandan Manav’ın kardeşi Sachin bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Onun hamile eşi Shravani ise bir başına kalır. Manav’ın ailesi, onun Archana’dan ayrılıp Shravani ile evlenmesi gerektiğini söyler. İstemeyerek de olsa Manav’dan ayrılan Archana şehri terk eder. Yıllar sonra geri dönen Archana, Manav ile yeniden kavuşacak mı? Shravani, çocuğunu babasız büyütebilecek mi? İki kadın arasında kalan Manav ne karar verecek? Hepsi ve daha fazlası Baş Tacım ile ekrandaki yerini alıyor.
Next
This is the current newest page
Previous
Next Post »
Thanks for your comment