Different Dreams 18.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Nam Gyu-Ri dizide popüler bir şarkıcı olan Miki karakterini canlandırmaktadır. Birçok üst sınıf erkeğin kalbini çalmıştır. Ancak o, Fukuda’dan (Lim Ju-Hwan) hoşlanmaktadır. Fukuda’nın Young-Jin’e (Lee Yo-Won) karşı olan duygularını öğrenince, kalbi kıskançlıkla dolar ve ayaklı bombaya dönüşür

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Lim Ju-Hwan dizide Japon bir savcı olan Fukuda karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri centilmen birisidir ve Lee Young-Jin’e (Lee Yo-Won) âşıktır. Nam Gyu-Ri dizide popüler bir şarkıcı olan Miki karakterini canlandırmaktadır. Birçok üst sınıf erkeğin kalbini çalmıştır. Ancak o, Fukuda’dan (Lim Ju-Hwan) hoşlanmaktadır. Fukuda’nın Young-Jin’e (Lee Yo-Won) karşı olan duygularını öğrenince, kalbi kıskançlıkla dolar ve ayaklı bombaya dönüşür.
Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
February 23, 2022 at 8:35 AM ×

How do I choose which dental care products to buy? We have helped the dental profession and consumers make informed choices about which oral care products they buy. Find information on oral health from the permanentretainer.com Care Center. Find articles on oral health conditions. Oral care products are the products that are used to cleanse the oral cavity, freshen the breath, and maintain good oral hygiene.
bonded retainer
how to use a waterpik

Selamat Shams Malik dapat PERTAMAX...! Silahkan antri di pom terdekat heheheh...
Balas
avatar
admin
Thanks for your comment