Baş Tacım 135.Bölüm

Baş Tacım Dizisi Konusu Yanlış anlaşılmalarla başlayan, ardından büyük bir aşkın doğmasıyla neticelenen Baş Tacım dizisi Archana ve Manav’ın büyüleyici aşk hikayesini anlatıyor. Archana’nın yengesi Manav’ın makine mühendisi olduğunu söyler ve ikilinin evlenmesini sağlar. Ancak Manav sadece araba tamircisidir. Arçana bu gerçeği öğrenmesine rağmen evliliğini sürdürür. Öte yandan Manav’ın kardeşi Saşin bir trafik kazasında ölür. Saşin’in karısı hamile haliyle bir başına kalınca Manav ailesinin baskısı ile Arçana’dan boşanır. Arçana şehri terk eder. Uzun bir süre sonra geri döner.
Manjusha, Manav’ın bir garajı olan bir makine mühendisi olduğu konusunda bir yanlış anlama yaratırken, Archana’nın annesi Sulochana, Manav Deshmukh ile olan evliliğini düzeltir. Sonunda, Archana ve Manav evlenir ve ailesi, Manav’ın sadece bir tamirci olduğunu öğrenir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



135. Bölüm Rasika Savita’yı Archana ve annesine karşı doldurur. Ailesinin mutlu bir şekilde yemek yediğini gören Savita kendini dışlanmış gibi hisseder ve rehabilitasyon merkezinde kalan Damodar’ın yanına gider. Savita’nın evine misafirliğe giden Rasika masada gördüğü parayı alıp çantasına atar. Evde sıkılan Varşa Manav’ın evine misafirliğe gider. Savita Varşa’nın misafirliğini pek hoş karşılamaz. Vandita abisinin yanına gidip Acit’in yeni bir işe başlayacağını söyler ve ondan borç para ister. Manav Vandita’nın bu isteğine ne cevap verecek?
Previous
Next Post »
Thanks for your comment