Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi Tarihi bile duyurdu !


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Toplu Açılış Töreni’nde bir görüşmede bulundu. Erdoğan, Türkiye’ninilk kazasının ilk birimini 2023’ün mayısına yetiştireceğiz. Bu projemizi 2023 hedeflerimizin sembollerinden biri olarak görüyoruz” dedi. Erdoğan’ın askerlerini söyledi: “Çeşitlerimizi bugün burada hizmete açıyoruz.


 
Sağlıkta Ana Hastanemizin açılışını yapıyoruz, eğitimda eğitim yol ve kavşaklarıyla Mersin- Gözne paketlemenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Erdemli Adalet Sarayı, emniyet müdürlüğü, çevik kuvvet, özel harekat hizmeti gibi kamu yatırımlarını hizmete hizmete. Mersin’in önemli turizm oteli ;Cennet Cehennem Ören Yeri, Meryem Ana Kilisesi ile Bien Termali’n ve Cuma Namazını kıldığımız Emir Sultan Camii’nin resmi açılışlarını yapıyoruz.



Özel sektörümüzün Mersin’de 1,2 liralık yatırıma başlayacak 19 proje projesini da yatırıma başlayacak. Tar Organize Sanayi bölümümüzün 3. kısmı ile Fabrika Yenilik Merkezimizi bugün resmi hizmetie yapılıyor. Tüm eser ve uygunluk durumu iyi durumda.” AKKUYU NÜKLEER SANTRALİ “Tüm eser ve özellikler iyi durumda. Akkuyu Nükleer Güç Santralimizin inşaatında buraya gelmeden incelemelerde bulundu.

Mühendis ve işçilerimizin gayretleriyle santralimizin hızlı yükselişte olması. 13 bin mühendisin 10 bini Türk 3 bini Rus olmak gibi bir yapıtın birinci bölümü 2023’ün mayısına yetiştireceğiz. Kendi alanında en son ve en güvenli teknoloji ile inşa edilen Türkiye’nin ilk santralinin ilk üniteni 2023’ün mayısına yetiştireceğiz. Bu projemizi 2023 hedeflerimizin sembollerinden biri olarak görüyoruz. kısa bir süre içinde ikinci, kazak santralleri kazandıracağız. Burada 4 ünite.”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Toplu Açılış Töreni’nde bir görüşmede bulundu. Erdoğan, Türkiye’ninilk kazasının ilk birimini 2023’ün mayısına yetiştireceğiz. Bu projemizi 2023 hedeflerimizin sembollerinden biri olarak görüyoruz” dedi. Erdoğan’ın askerlerini söyledi: “Çeşitlerimizi bugün burada hizmete açıyoruz. Sağlıkta Ana Hastanemizin açılışını yapıyoruz, eğitimda eğitim yol ve kavşaklarıyla Mersin- Gözne paketlemenin açılışını gerçekleştiriyoruz. Erdemli Adalet Sarayı, emniyet müdürlüğü, çevik kuvvet, özel harekat hizmeti gibi kamu yatırımlarını hizmete hizmete. Mersin’in önemli turizm oteli ;Cennet Cehennem Ören Yeri, Meryem Ana Kilisesi ile Bien Termali’n ve Cuma Namazını kıldığımız Emir Sultan Camii’nin resmi açılışlarını yapıyoruz. Özel sektörümüzün Mersin’de 1,2 liralık yatırıma başlayacak 19 proje projesini da yatırıma başlayacak. Tar Organize Sanayi bölümümüzün 3. kısmı ile Fabrika Yenilik Merkezimizi bugün resmi hizmetie yapılıyor. Tüm eser ve uygunluk durumu iyi durumda.” AKKUYU NÜKLEER SANTRALİ “Tüm eser ve özellikler iyi durumda. Akkuyu Nükleer Güç Santralimizin inşaatında buraya gelmeden incelemelerde bulundu. Mühendis ve işçilerimizin gayretleriyle santralimizin hızlı yükselişte olması. 13 bin mühendisin 10 bini Türk 3 bini Rus olmak gibi bir yapıtın birinci bölümü 2023’ün mayısına yetiştireceğiz. Kendi alanında en son ve en güvenli teknoloji ile inşa edilen Türkiye’nin ilk santralinin ilk üniteni 2023’ün mayısına yetiştireceğiz. Bu projemizi 2023 hedeflerimizin sembollerinden biri olarak görüyoruz. kısa bir süre içinde ikinci, kazak santralleri kazandıracağız. Burada 4 ünite.”




Previous
Next Post »
Thanks for your comment