Kalbim Sende Kaldı ♥ Judith McNaught

Uzun zamandır hatta çoook uzun zamandır yeni kitabını beklediğimiz tarihi aşk romalarının kraliçesi rakipsiz yazar Judith McNaught'un yeni romanı bu hafta itibariyle raflarda yerini aldı. Yeni çıkan kitabımız tarihi bir aşk romanı değil ancak modern zamanda geçen bu harika aşk hikayesini de soluksuz okuyacağımızdan eminim. Double Standards olarak dünyada basılan kitap raflarda Kalbim Sende Kaldı olarak yer alacak.



Konusu: Global Endüstrinin yakışıklı genel müdürü Nick Sinclair işini nasıl idare ediyorsa kadınları da aynı şekilde idare ediyordur... Büyüleyerek, meydan okuyarak ve acımasızca kendisine hakim olarak. Her şeyin en iyisine alışık bir adam olan Nick, Lauren Danner’ı işe aldığında bu mağrur güzelin kendisi için sıradan, yeni bir zafer olacağını düşünür. Fakat Lauren’ın parlak zekası ve nadir rastlanan azmi gözlerini kamaştırır, dahası kendisine karşı koymada ustalıkla yol alan bu cezbedici güzele aşık olur.

Ama Lauren’ın hayatı bir yalan üstüne kuruludur ve bu oyun her geçen dakika daha da tehlikeli bir hal almaktadır. Sırrı, Nick’in ona olan hassas güvenini ve o ana dek tanıdığı en güçlü adamla gelecekte birlikte olma umudunu tamamen yok edecek midir?

YÜREĞİN KRALİÇESİNİN BEKLENEN ROMANI KALBİM SENDE KALDI GÖNLÜNÜZÜ FETHEDECEK!

KADERİ OLAN ADAMI BULDUĞUNA İNANAN BİR KADIN...

SAF MUTLULUĞUN ACI GERÇEKLER KARŞISINDA BOYUN EĞDİĞİNİ TECRÜBE ETMİŞ BİR ADAM...

TUTKU UÇURUMUNUN GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN DERİNLİKLERİNE SÜRÜKLENEN DUYGU YÜKLÜ BİR AŞK HİKAYESİ...

“Etkileyici, duygusal, romantik bir gerilim... Olağanüstü… Kesinlikle okunması gereken bir roman.” Romantic Times



Ve kitaptan küçük bir dialog:

Nick en sonunda kafasını kaldırdığında, Lauren bu öpücükle artık ona ait bir şeymişçesine kendisini damgalanmış gibi hissetti. Telaşla titrerken eğilerek alnını onun omzuna yasladı. Nick’in sıcak dudakları yanağından şakağına doğru kayıp aşağı doğru inerek kulak memesini şakacı bir şekilde kavradı. Kulağına doğru boğuk bir sesle güldü.

“Sanırım sana bir özür borçluyum, Lauren.”

Lauren geri çekilip kafasını kaldırarak ona baktı. Gri gözleri tutkuyla ışıldayan Nick gülümsüyor olsa da bu, dalga geçer gibi alaycı bir gülümsemeydi.

“Neden bana bir özür borçlusun?”

Lauren’ın sırtına koyduğu elini yavaşça aşağı yukarı gezdirdi. “Çünkü bana saf olmadığını söylemene rağmen birkaç dakika öncesine kadar bu hafta sonunun üstesinden gelemeyeceğini, umduğundan fazlasıyla karşılaşacağını düşünüyordum.”

Hâlâ öpüşmelerinin etkisinde olan Lauren kısık bir sesle, “Peki şimdi ne düşünüyorsun?” diye sordu.

“Bu hafta sonu sandığımdan fazlasıyla karşılaşabileceğimi…” diye mırıldandı Nick. Lauren’ın parlak mavi gözlerine bakıp etkilenmesiyle birlikte kendi gözlerinin rengi koyulaşmıştı. “Ayrıca bana böyle bakmaya devam edersen Harbor Springs’e iki saat daha geç varacağımızı düşünüyorum.”

Bakışlarını anlamlı bir şekilde otoyolun diğer tarafında kalan motele çevirdi ama Lauren panikleyecek fırsat dahi bulamadan elini uzatıp güneş gözlüklerini burnunun üstüne yerleştirdi. “O gözlerin benim sonum olacak,” dedi neşeyle.



***


Bu arada sürekli sağda solda okuyorum ve duyuyorum bu şahane yazarın kitaplarını okumak isteyenler kitapların sıralamasını soruyorlar. Türkiye'de yayınlanan kitapların okunma sırları aşağıdaki gibidir. ;)

Kitaplar aşağıdaki sıralamalara göre okunmalıdır.

*

1. Düşler Krallığı
2. İçinde Aşk Saklı
3. Sen Gelmeden Önce

*

1. Sonsuza Kadar
2. Seni Beklerken
3. Mutluluk

*

1. Cennet
2. Kusursuz
3. Gece Fısıltıları
4. Aldığım Her Nefeste


Tek Romanları
1. Sana İhtiyacım Var
2. Kalbim Sende Kaldı
Previous
Next Post »
Thanks for your comment